fredag den 24. februar 2012

Dagens og en undren...Gammelrosa skjorte fra Minimum. God farve til sådan nogle blegfiser, som mig. Og virkelig et genialt item at have i gardaroben. Kan dresses op med høje hæle, eller ned med cool converse. Desuden synes jeg den hænger på én, på sådan en dyr måde, samtidig med den er behagelig. 

Og nu til min undren. Her igår, i skolen har vi dansk og snakker om identitet og livsglæde. Min lære siger
 "ja, her i Danmark fokusere vi jo hele tiden på problemerne. Nede i Afrika og dernede af, er de glade og hopper og danser" 
Måtte holde mig meget i skindet, for ikke at lade min tid som unicef-medarbejder buse ud af mig med et 
"Hvad fanden bilder du dig ind, din gamle sæk!" og meget spidst, bare kommenterer at det nok kom an på hvor i Afrika man befandt sig. 
Er vi virkelig ligeglade? Hele familier dør på grund af skide myg og bare et enkelt kondom kan også afhjælpe megen lidelse. Skal vi så ikke bare sende myggenet og kondomer afsted? Nej, det gider de fleste ikke. Og det er på sin vis også okay. Men direkte at lulle sig selv ind i et det-er-slet-ikke-så-slemt-dernede-de-skulle-prøve-en-dansk-vinter-og-danske-skatter-hø-hø-hø. Det giver mig kvalme. Anerkend i det mindste at der er et problem og snak åbent om det. Det er første skridt på vejen.  
Nå må slutte indlægget nu, skal have planlagt en tur til det dejligt demokratiske Kina...


Som i kan se; store dele af Afrika er beboet af malariamyggen. Det er bare ét af de mange problemer, det kontinent har.

1 kommentar:

  1. Hej, rigtig fin blog :) Kig forbi min blog hvis du får lyst, deltag evt i min giveaway på Linebiine.blogspot.com :)

    //Linebiine

    SvarSlet