søndag den 26. februar 2012

Prinsessekager

Igår bagte jeg disse forfinede kager med Ungen, hun var ellevild! Hun er trods alt også 4 og liiige den alder. Den store prinsesse kunne heller ikke lade være med at blive lidt stolt.
Så blev der ellers sat tegnefilm på og gnasket kager til vi ikke kunne mere. Det eneste sukker der er i, er nemlig kun krymmelet, til resten kan man bruge sødemiddel. Vil man lave dem helt uden sukker, kan man pynte med halve vindruer, hindbær, blåbær, halve jordbær og måske et lille mynte eller citronmelisse-blad.














Opskriften ser således ud:

10-12 stk.

Dej:
4 æg
5-6 deciliter mel
1/2 pakke smør, smeltet
1 tsk. fuld bagepulver
Evt. en slat mælk
Sødemiddel efter behag.

Frosting:
2 pakker philadelphia
Sødemiddel efter behag
Frugtfarve

Bland æg, sødemiddel og smeltet smør sammen. Drys bagepulver og mel i gennem en si, ned i blandingen. Bliver dejen for fast, så kom lidt mælk i. Dejen skal have en jævn, let flydende konsistens.
Fyld dejen i små papirforme som fyldes halvt. Bag på 200 grader varmluft til de er dobbelt størrelse og let gyldne på toppen.
Lad dem køle helt af, ellers smelter frostingen.

Frostingen laves ved at blande sødemiddel og philadelphia sammen. Kan farves med frugtfarve eller beholdes hvid.
Smøres på med en dejskraber og dekoreres.

Det krymmel jeg har brugt kan købes i Kvickly og ser således ud.
Frugtfarve kan også købes der, eller man kan gå i Panduro Hobby for et større udvalg af farver bla. sort. 




 



 Velbekomme!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar