torsdag den 16. februar 2012

Cheesy cheesecake

Her kommer en anden opskrift og her skal man nok være lidt erfaren i køkkenet.


Indgredienser:

Bund:
2/3 af en pose makroner, knuste.
Lige akkurat nok æg til at holde makronerne sammen. Ca. halvandet æg.

Ostecreme:
3 pakker philadelphia
3 dl. piskefløde
2 spsk. vaniliesukker
10 stk. husblas

Hindbærtopping:
5 stk. husblas
6 dl. hindbær

Bland de knuste makroner sammen med ægget så det lige akkurat holdes sammen og bag i en springform, i ovnen på 200 grader varmluft til bunden er sprød. Jeg vil med vilje ikke sætte tid på, da alle ovne er forskellige, men jeg plejer at gi den et kvarter.

Læg de 10 stk. husblas i blød, i koldt vand, til de er gummi-agtige. Varm fløden i en gryde og tilsæt husblassen. Når husblassen er smeltet og fløden tyknet lidt, blandes det med philadelphiaen og vaniliesukkeret. Det fordeles over bunden i springformen.

De 5 stk. husblas blødes op i koldt vand. Hindbærene koges op og den bløde husblas tilsættes. Når den er smeltet, hældes hindbærene over ostecremen og hele molevitten sættes i fryseren i en lille time.






Ja, jeg ville have mange fine mad-billeder, hvis jeg ikke var så fandens lækkersulten hele tiden...


2 kommentarer:

  1. Jesus, hvor ser det lækkert ud!
    www.johannethorhauge.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Haps haps jeg ku' godt! :)
    barbara-studio54.blogspot.com

    SvarSlet